16 Ağustos 2019 Cuma

Zor Sevda (Qubool Hai) - 2012 (Hindistan)



Qubool Hai (Kabul Ediyorum), 29 Ekim 2012 - 23 Ocak 2016 tarihleri arasında Zee TV'de yayınlanmış olan bir Hint dizisidir. Yapımcılığını IPKKND'un da yapımcısı olan 4 Lions Films yapmıştır. Kanal 7'de Zor Sevda ismiyle yayınlanacak olan dizinin ilk sezonunda baş rolleri Karan Singh Grover, Surbhi Jyoti ve Raqesh Vashisth paylaşmıştır. Müslüman ailelerin hayatına odaklanan dizide ilk sezon Asad Ahmed Khan ve Zoya Farooqui'nin zorlu aşk hikayesi anlatılmaktadır.

Yurt dışında yaşayan ve yetim bir kız olan Zoya Farooqi, babasını aramak için Bhopal'e gelir. Bu sürede zengin bir iş adamı olan Asad Ahmet Khan'ın evinde kalır. Başlangıçta birbirlerinden hoşlanmazlar. Zoya iyi kalpli, modern, neşeli bir kızdır. Zoya'nın bazı konulardaki aşırı rahatlığı, geleneklere bağlı ve huysuz biri olan Asad'ı rahatsız eder. Ancak bu zıt kişiliklerine rağmen zaman geçtikçe birbirlerinden hoşlanmaya başlayacaklardır.


Kanal 7'de ilk sezonu yayınlanacağı için sadece ilk sezonu yayınlanmıştır. Bayan başrol hiç değişmemekle birlikte Karan'dan sonra sezon sezon Raqesh Vashisth, Karanvir Bohra, Varun Toorkey ve Avinash Sachdev erkek başrol olarak diziye katılmıştır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder